Όραμα

Το όραμά μας

Με σταθερά θεμέλια στο παρελθόν και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε την INTERCHIMA.E. ηγέτιδα δύναμη στο χώρο εμπορίας και διανομής των υγρών χημικών πρώτων υλών. Οι επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και η αξιοποίηση της σωρευμένης τεχνογνωσίας αποτελούν τους κύριους πυλώνες πάνω στους οποίους οικοδομούμε το μέλλον της εταιρίας μας, το οποίο βλέπουμε πάντα μέσα από το πρίσμα αναγκών της αγοράς και των συνθηκών που κάθε στιγμή διαμορφώνονται.

Όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη των ήδη υψηλών υπηρεσιών μας στην προμήθεια χημικών στη βιομηχανία και επιπλέον η εδραίωσή μας και σε πιο εξειδικευμένους τομείς ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης προμήθειας πρώτων υλών, με τα πλέον ποιοτικά προϊόντα, που υπερκαλύπτουν τα πιο αυστηρά κριτήρια, καθώς προέρχονται από τους πιο αξιόπιστους οίκους στον κόσμο. Συνεχής είναι η προσπάθεια να καλύψουμε πλήρως την γκάμα προϊόντων που προμηθεύονται οι πελάτες μας, διερευνώντας τη διεθνή αγορά και συνάπτοντας συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές ποιοτικών προϊόντων, αλλά και να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας στις Βαλκανικές χώρες, όπου ήδη δραστηριοποιούμαστε στη Βουλγαρία, στα Σκόπια, την Αλβανία και την αγορά της Σερβίας.

Η περιβαλλοντική ευαισθησία και η συμβολή της INTERCHIMA.E. στη διασφάλιση των κανόνων προστασίας αποτελούν τομείς για τους οποίους εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας και δεσμευόμαστε για τη συνεχή προσπάθειά μας.

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 521 ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ